neděle 10. října 2010

když je podezřelé ticho

Takhle to dopadne, když jsou rodiče chviličku z dohledu a jejich potomek začíná s péčí o pleť a nevadí mu, že mastička se používá pro úplně jinou část jeho těla.

8 komentářů:

  1. Úžasná fotka, Ditu! Terka mi před hodně lety udělala něco podobného, už chodila a ukořistila můj krém (tenkrát ještě z tuzexu) :o)
    Měj krásnou neděli, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Helčo, tak to máme stejnou zkušenost ve stejném věku dětiček s tím rozdílem, že u nás vzala za své rybí mastička. Přeji ti pěkný zbytek dne, Ditta.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ditto, také to znám, synáček zase mezitím patlal své výkaly kam se dalo, to bylo trošku horší a já myslela jak pěkně spinká.

    OdpovědětVymazat
  4. Verčo, tak to bylo opravdu horší. Tohle nás naštěstí minulo.

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Ditto, teď jsem objevila Váš blog a tuhle úžasnou fotku. Ten malý si zasloužil jen jedno - otřít a pořádně pomuchlat a popusinkovat, je tak nádherný. Přeji hodně štěstí a ať Vás potkávají v životě jen takovéhle karamboly.HanaL.

    OdpovědětVymazat
  6. Hano, děkuji za návštěvu a moc milá slova. A přijďte zase někdy na kukačku. Mějte se hezky a přeji hodně šťastných dnů. Ditta.
    Ps:
    Myslím, že to tak nějak dopadlo - nejdřív jsme se smáli, pak ho očistili a pak poňuchňali.

    OdpovědětVymazat
  7. Ditko, tak toto foto bych prodala nejlepší kosmetické francouské firmě!!!!!Pod tou maskou se skrývá klučina o kterého budou boje!!!To Ti garantuji,tak se připrav....já už to mám za sebou ,ach jak jsem ráda...krásný večer ,jsi zlatíčko Daja.

    OdpovědětVymazat