neděle 8. srpna 2010

kačer

kačer kráčí po vodě

Tahle fotografie rozhodně není fotomontáž. Při procházce k rybníku, jsme narazili na tohohle vykračujícího si kačera. Přilákali jsme ho blíž na hozený kousek chleba. Teď je sice léto a tohle jsou fotky, pořízené 3. února 2008, ale to snad tak moc nevadí.

2 komentáře:

  1. Ditto, fotka je super! Ráda bych ti poděkovala za vyprávění o Míšni. Byli jsem tam letos o Velikonocích poprve, měli jsme už málo času, ale určitě se chceme vrátit, naprosto nás uchvátila. Cpali jsme se tam vaječným velikonočním koláčem, pili kávu z úžasných hrnků a kolem nás ta nádhera, děkuji za připomenutí.
    Krásný večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Heleno, kačer je fakt povedený. Ještě máme 1 foto, ale to ukážu až přijde ten pravý čas. Jinak Míšeň mi taky učarovala. Když mi bylo 10, byla jsem tam s rodiči a byli jsme taky na prohlídce manufaktury. Tenkrát tam ještě nebyla postavená moderní přístavba s prodejnou, částí muzea a ukázkou výroby. Výklad byl pouze v němčině (tatínek naštěstí uměl výborně) a bylo tam neskutečné množství lidí. Vůbec nic jsem neviděla. Až teď po víc jak 30 letech jsem si to konečně užila.

    OdpovědětVymazat