čtvrtek 7. dubna 2011

holky, díky!

Tak jsem se stala šťastnou majitelkou bloggerského ocenění a to hned dvakrát. Trochu mi děvčata zamotala hlavu, protože nemám tušení, komu to poslat dál. Tušení nemám proto, protože bych ta ocenění posílala opět těm samým obdarovaným. Nepatřím zrovna mezi aktivní diskutéry pod příspěvky blogerů (ale to neznamená, že bych je nečetla) a tak mám jenom několik pravidelných čtenářů, kteří ta samá ocenění dostali doslova před pár hodinami. Asi nemá smysl posílat ocenění pořád dokola těm samým lidem, protože se vše uzavře v kruhu a půjde to pořád kolem dokola.

Hledala jsem na internetu, jaká jsou pravidla ocenění a našla jsem čtyři. Je zajímavé, že v tom jednom se to liší a zbylá tři pravidla se nemění.

Tady jsou ta pravidla:
  • umístit ocenění na svůj blog
  • na svém blogu uvedete, kdo vám dal ocenění (tzn. zveřejníte odkaz jeho blogu)
  • ocenění pošlete dál minimálně 3, 5, 7, 10, 12,... blogerům (tak v tomhle bodě se to liší)
  • oceněným dáte vědět o udělení ocenění, tak že jim napíšete na jejich blog
Nejhorší je asi vymyslet, komu to pošlete. Na jednom blogu jsem našla, že vlastně nejsou daná pravidla, takže obdarovaných může být tolik, kolik sám chcete.



Rozhodla jsem se, že ocenění pošlu pouze dvěma tvořivým blogerkám a tím se pokusím na čas přerušit cyklus rozesílání ocenění, respektive ony mají další svůj okruh oblíbených, tak ten cyklus jenom pošlu o dům dál.

Ještě nesmím zapomenout na ta pravidla ocenění, takže:

od Heleny

od Heleny

od Petry

Heleně a Petře hrozně moc děkuji za projevenou přízeň a posílám je dál těmto dvěma blogerkám:
  • Daje, u které mě uchvátily její kytičky ze strouhané vrby
  • Radce, která to zkouší s háčkováním stejně jako já, ale jde jí to mnohem lépe
A abych splnila poslední pravidlo, jdu to Daje a Radce hned napsat na jejich stránky.

10 komentářů:

  1. Ditko,Dituško já jsem vyřízená ,ted se tady třesu a bulím! Vřele děkuji,nikdy v životě by mě nenapadlo,že si mne někdo všimne!Spíše,že si budu monitorovat své zájmy a radosti!Skláním se před Tvou odvahou,a opravdu ze srdce Dík !Já až se vzpamatuju a uvědomím si co mám udělat tak to teprve bude OK!!!!!Krásný den a raduj se prosím se mnou Daja-duha .Budu se moc snažit !!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Dajo, nebuď vyřízená :-)) a nebul. Jak jsi u sebe napsala, je to virtuální svět, který je docela fajn a mě teď momentálně dost pomáhá, protože už skoro dva měsíce trávím na posteli a vedu nahlas takové řeči jako: Už mě to sluníčko vážně štve! Proč neprší, když musím být doma?!
    To ocenění je signál z toho našeho virtuálního světa, že nás někdo sleduje, a že se mu to líbí a třeba ho to inspiruje k tomu, aby taky něco zkusil (třeba já jsem "začala" trochu háčkovat). Jo, a vůbec bych se nezabývala myšlenkama typu "zda si mě někdo všimne". To je blbost, protože vždycky si tě/nás někdo všimne. Tak a dost filozofování. Hezký zbytek večera, Ditta.

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký večer,hmmm,máš pravdu,momentálně mám tolik háčkovaných deček a výšivek rišelie ,vše jak jsem byla na mateřské mám4 děcka a byly moc hodné.asi najedu na křížky kam to dám nevím hahaha no a zahrada!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Dajo, zkus z těch deček a výšivek udělat patchwork :-)) D.

    OdpovědětVymazat
  5. Ditko ?Nám neteče voda,nemohu nic dělat,a tak serfuji na pc.To je ale skvostný nápad jenže budu to umět?A kam to dám?Jestli to někdy dokážu budeš jako spoluautor ,mě by to nenapadlo!Už at jsi zdravá, tolik nápadů v tobě dřímá!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Dajo, s tou vodou nic moc. U nás, když neteče voda, začnu trpět utkvělou představou, že umřu žízní a pořád bych něco pila. Patchwork zvládneš - koupíš kus bílého flanelu a na něj to poskládáš. D.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky DITTKO,já tady pukám smíchy,mám ty samé pocity, v ten moment bych také myla okna atd vlastné vše co se týka vody,chtěla jsem vykoupat psa,ted vodu mám a nedělam nic ,jen vařím uzené maso, bude polívka z krupkami a uzené s kyselým zelim, otravuji s tím patchworkem,mělo by to být tak at je vidět ty vystřihovanky na tom rišelie nebo cele podšite?Nemam se kde poradit.DíkyDaja.

    OdpovědětVymazat
  8. Dajo, tak kup nějakou bleděmodrou nebo světle béžovou látku, na tu to polož a ta prostříhaná místa "vylezou" sama. Pak bych to skrz prošila třeba v místech rohů pospojovaných výšivek. Na to přijdeš citem. Možná bych taky ty výšivky použila jako vsadky do košile/blůzky. Taky se hodně šijí různé látkové tašky, tak tam by to taky šlo nějak nakombinovat. Něco určitě vymyslíš, když už jsi se s tím mordovala, ať neleží většina v šuplíku. Pěknou tvořivou neděli. Ditta.

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Dittko, tak jsem se teprve teď dostala k tvému vzkazíku na blogu, nějak jsem ho musela na čas "odstrčit" (ten blog), ale už zase je líp a tak budu pokračovat v tvoření a háčkování...moc, moc mě tvoje ocenění potěšilo a hlavně překvapilo...ani já nepatřím mezi pravidlení písařky komentíků, ale všechny blogy mých oblíbených šikulek pravidelně sleduju, to je takový relax a tiše a v duchu Vás všechny moooooccccc obdivuju...takže ještě jednou moc díky, a v nejbližší době se vrhnu na jeho uveřejnění na svém blogu...měj se krásně a ještě jednou děkujůůůůůůůůůů

    OdpovědětVymazat