pátek 18. března 2011

design za hubičku

Občas juknu na stránky ikeahackers, kde je k vidění, co vše lze upravit a vyrobit z Ikea výrobků.
Dnes jsem tam narazila na Pascala Ansona, britského designera, který vtipným způsobem předvádí své levné designové nápady na you tube.
Máte kašmírový svetr, který dosloužil, byl dosti drahý a vy se s ním nechcete rozloučit? Žádný problém! Tady  vám Pascal ukáže, co s ním.
Chcete zajímavou kuchyň, nemáte dost finančních prostředků, Pascal vám ukáže, jak na to. Problém je pouze v tom, že u nás je vše příšerně drahé a pořídit bazarové  skříňky na celou kuchyň za pár stovek, dvířka po 30 Kč (libru za jedny) je prakticky nemožné.
Přesto se na videa podívejte, myslím, že to docela stojí zato a pochopíte o co jde i přes případnou neznalost angličtiny.

A tohle mě docela dostalo :-))

3 komentáře:

  1. Dittu, to je tedy něco! A nákupy za libru, dobře vím, co si za ta léta Terka v UK pořídila, teď jsem se o tom v Londýně přesvědčila...S tím asi nic nenaděláme.
    Pohodovou sobotu, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Jo Londýn je Londýn... krásně se tam nakupuje!Již dlouho nejsou v plenkách jako my.No nic lekla jsem se ,že jsem málem spadla ze židle !hahahaha!!!dnes budu mít supr odpoledne Díky! jo a hrníčky všechny rozflákali!Ale pamatuji je jako děcko, byly ůžasně tenoučke,zlaté ouška, a byly na čaj ,širší a boží !!!!!DAJa

    OdpovědětVymazat
  3. Helčo, máš pravdu, ale děsně mě to štve. Pozdravuj štramandu Zaječindu, Ditta.

    Dajo, taky jsem se pěkně lekla a tak jsem si řekla, ať si užijí i jiní. Jinak ten servis je krásně jednoduše elegantní, škoda těch hrníčků, ale to se stává. Hezký víkend, Ditta.

    OdpovědětVymazat