pondělí 28. února 2011

ministerstvo švihlé chůze

Tak máme týden na horách za sebou. Dvě třetiny rodiny si ho užily, neb bylo celý týden krásné počasí a ta jedna třetina (já) si ho už od úterý vychutnávala na lůžku v penzionu s družkami nejvěrnějšími - ortézou od kotníku po tříslo a s párem parádních, úplně nových berlí.

Teď bych se tak akorát mohla uplatnit na ministerstvu švihlé chůze.



Všem (i těm ostatním), kterým to letos na lyžích zrovna nevyšlo, patří tato nesmrtelná scénka.

7 komentářů:

  1. Scénku milujeme a syn si vyrobil i triko s motivem "kráčejícího" uředníka :o)))Foukám na bolístku a snad bude brzo vše v pořádku Mokopa

    OdpovědětVymazat
  2. Mokopo, díky za účast, a že si syn vyrobil tričko, tak to se mu nedivím. Jinak tahle scéna je i dost nadčasová. Už před těmi X lety si dělali blázny z různých prapodivných dotací a grantů, kterých je dneska u nás a v Evropě jako hub po dešti a o většině z nich se dá s úspěchem pochybovat a člověk ví jenom jedno - že to celé platí. Přeji ti pěkný a i trochu švihlý den. Ditta

    OdpovědětVymazat
  3. Ditto, jééjej, no co už, teď jen, aby se noha brzo uzdravila a bylo líp....po letech bude na co vzpomínat...a scénku neznám a zasmála jsem se...:-) Hezký den. Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, to jsem se zasmála! Tedy ne tobě, Dittu, tebe lituji a na dálku foukám na zranění, ať nebolí, ale té scénce. Už jsem ji dlouho neviděla a máš pravdu, je nadčasová!
    Moc sebou nešvihej, ať si brzo fit!
    Zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Petro, děkuji ti za přání brzkého vyzdravení a jsem ráda, že se ti scénka líbila.
    Helčo, díky za ten léčivý fukejř. Zdá se, že sebou budu švihat do postele (jediné, aspoň trochu vyšší zařízení v domácnosti) až do konce března. Už se pěkně otravuji, přečetla jsem několik knih a došlo i na to háčkování - já se to snad konečně naučím.
    Mějte se obě pěkně a ať sebou též nešvihnete. Ditta

    OdpovědětVymazat
  6. Dittu-
    na "pythony" mně upozornili mladí před pár lety. A jelikož epizody dávali docela pozdě v noci tak než jsem byla schopna jít spát, musela jsem to vždy "rozchodit" !!!
    Přeji ti příjemné a tvůrčí "lenošení" :D
    Jaromila

    OdpovědětVymazat
  7. Jaromilo, "pythoni" nemají chybu. Jedno je u nich ale důležité - nejlepší překlady jsou od Petra Palouše. Když jsem prvně viděla v kině Life of Brian, myslela jsem, že umřu smíchy. Později jsme tento film koupili na dvd s překladem od někoho jiného a není to ONO.
    Přeji ti pěkný "nelenošivý" den :-))
    Ditta

    OdpovědětVymazat