sobota 30. března 2013

raport z včerejšího koncertu

Včera jsme si šli do kapličky v Kamenných Žehrovicích poslechnout Luboše Pospíšila. Byl to velmi příjemně strávený večer a nevěřila bych, že s jednou akustickou kytarou s interpretem, se dá udělat perfektní vystoupení. Bylo vidět i slyšet, že Luboš Pospíšil umí a umí to i bez kapely za zády.

Hledala jsem na youtube nějakou použitelnou nahrávku z koncertu, ale jsou tam většinou samá amatérská videa a zvuk není nic moc.
Taky jsme si natočili krátké video a nakonec to se zvukem nedopadlo až zas tak hrozně.

Moc se mi líbily dvě svižnější skladby, které dokonce "rozpumprdlíkovaly" i jednu malou divačku, která se přišla podívat s rodiči.


Takže, tady je Jekkyl a Hyde:  http://www.youtube.com/watch?v=QVOUps9goDk
A ještě Isabela je nahá: http://www.youtube.com/watch?v=x3f5T6ILxkY

A nakonec to naše amatérské video (zveřejněné samozřejmě se souhlasem L. P.):

2 komentáře:

  1. Dittko,to tvé video se ti povedlo,i zvuk ,nechápu já přez kameru mám zvuk otřesný!!!! Mám moc ráda dobrou kytaru a smysluplné songy!Je dobrý, obzvlášť pro mne dříve narozenou!Mám toho teď hodně a na pc jsem se dostala jen na chvíli ,tak mokrého šmigrusta,my jsme se už v 6 kuličkovali,mám dobrou hruškovici a plecovníky tak je ok!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dajo, natáčeli jsme na mobil a fakt to nedopadlo špatně. Jinak, LP je profík každým coulem a podle toho to vystoupení vypadalo. Takže, hezké zbytek svátečního pondělí a co je to ten plecovník?

      Vymazat