čtvrtek 13. října 2011

nejlepší obchodní nabídka tisíciletí

Tak jsme měli ve schránce katalog jedné kosmetické firmy, která svoje výrobky prodává prostřednictvím dealerů. Jen tak zběžně jsme ho prolistovali a když zaklapla poslední stránka, nechali jsme katalog ležet zadní stranou navrch. A ejhle, dozadu dealerka nalepila fantastickou obchodní nabídku. Od té doby přemýšlím, zda si nekoupím něco na vylepšení obličeje, i kdyby mi po tom mělo přibýt třeba deset vrásek, protože ten barák za to stojí, ne?!

8 komentářů:

  1. Dittko,přiber mi třeba pozemek a stádo Kladrubáků,pro nezasvěcené ,stádo koní a plné sýpky ovsa sena,a obrovské klimatizované stáje!!!!!!!!!Tomu říkám nabídka....vždy s ůsměvem Daja

    OdpovědětVymazat
  2. Jó, tomu říkám obchodní strategie ;-)
    Přeju krásný podzimní dny :-**
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím, přiobjednej pro mě taky jeden!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Dajo! Teď už jsi to ale opravdu přehnala ... Až si budu objednávat, tak mi pak k té rtěnce nebudou chtít dát ani ten barák! :-))

    Vivi, to je fakt - není nad super obchodní strategii a tahle se rozhodně povedla.

    Renato, to mi ale musíš napsat, který že ten vyhlazovač vrásek chceš. Mají tam samý PECKY, protože ani měsíční mimino nemá snad tak hladkou pleť, jakou tam mají ty jejich modelky. Obávám se, že si nebudeš schopna v tak krátkém čase vybrat (je to do neděle) nejaký ten úžasný produkt, a bez toho ten barák nevydají. :-))

    Mějte hezký víkend, Ditta.

    OdpovědětVymazat
  5. Zase mi to nevyšlo...!A žehličky tam neprodávají? To je jediné, co by asi udělalo zázrak na mé pleti!

    OdpovědětVymazat
  6. Renato, nevyšlo, ale nějakou tu žehličku máš určitě doma, ale ten barák, holt, nebude. Já jsem taky nakonec nevěděla zda rtěnku rudou nebo růžovou, takže já taky nic.

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle preklepy jsou k nezaplaceni, clovek se alespon dobre pobavi :)) Preji krasny tyden Ditto....

    OdpovědětVymazat
  8. Moniko, máš pravdu. Mám někde schovaný výstřižek z novin, kde se píše o "vánic na sranici" místo na hranici, ale mám podezření, že to vytiskli možná schválně (to bylo v dobách tak 30-35 let zpět). Hezké dny, Ditta.

    OdpovědětVymazat