sobota 15. ledna 2011

orbis pictus - play


Tak jsem se synkem navštívila mezi Vánoci a Novým rokem výstavu ORBIS PICTUS PLAY v pražském Mánesu. Děti jsou z této akce nadšené a jsou zde schopné vydržet celý den.





Expozice má dvě části. V té první části můžete tvořit, co vás napadne. V té druhé části si můžete zahrát na vodní harfu, zkusit si vytvořit vlastní fontánu, prověřit svých pět smyslů,...a nechybí ani různé světelné efekty.



Pro dospělého to je také rozhodně zajímavá akce a může si tam tvořit a skládat a blbnout stejně jako ty děti


My jsme si tam postavili základnu z budoucnosti.


Pokud budete mít s dětmi cestu kolem Mánesa (máte na to ještě 14 dní),  vezměte je dovnitř. Určitě vám pak budou děkovat, že jste je vzali na báječnou výstavu, jako to udělal můj syn.




.

4 komentáře:

  1. Dittu, o výstavě jsou už hodně slyšela, zrovna dneska tam jsou naši kamarádi - tvoje fotky našeho Adama hodně navnadily, snad to ještě stihneme :o)
    Pohodové odpoledne, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Helčo, jděte do toho. Pro děcka je to hotový ráj. Jinak ten tvůj háčkovaný polštář je parádní. Pěkný večer, Ditta.

    OdpovědětVymazat
  3. zdravím, ta výstava mě dostala nebrala bych svých6vnoučat a sama bych si hrála a blbla skoro závidím co tam všechno máte u nás v beskydech neni nic !

    OdpovědětVymazat
  4. Dajo, výstava je úžasná. My teď bydlíme kousek za Prahou, takže taky nejsme tak úplně u zdroje, ale je to přece jenom blíž. Já ti zase závidím ty Beskydy. Hodně jsme jezdili do Rožnova a dělali tůry pěšo nebo na běžkách po okolí. A neříkej, že tam nic nemáte - čistý vzduch, krásné hory a frgále a slivovicu.

    OdpovědětVymazat