neděle 4. srpna 2013

okáč a třapatka


Třapatka nachová byla z toho vedra značně umdlená, zato Okáč luční si to vedro vůbec nepřipouštěl. Možná i pro to, že měl parťáka, který tam byl s ním, ale asi inkognito, neb neměl zájem o fotografování a vždy vzal "roha".


6 komentářů:

  1. Dittu, taky jsem je měla v zahradě a motýly fakt přitahovaly.
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helčo, s těmi motýli je to fakt. Mám jen krapet strach, aby teď nezačala přitahovat ty odporný španělský slimáky.

      Vymazat
  2. Tak jsem hocha "okatýho" marně hledala:-D Že ty jsi ho nakonec chytila na pasece!?:-)
    P.S.
    hrachory vykvetly a opravdu voní!!! Ovšem má to jednu chybu, voní i všem protivným breberkám a tak jsou po většině jaksi "olezlé":-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, jsem ti ho vyfoukla :-)
      Hrachory mi taky nějaký vyrostly a všimla jsem si, že některé květy jsou též sežrány. Asi to budou ty samé breberky, potvory nenažraný.

      Vymazat
  3. Ahoj Ditko,opět se mi uvařil PC a není divu! Pěknou dvojku jsi nám vyfotila a pojmenovala! Kromě Bělásku u mě nic nelítá ,jen se všichni čácháme v nafukovacím bazeně,faktura za vodu mě asi omyje!!! Také mi krásně kvete Tvůj hrachor,má krásnou růžovolila barvu a voní nádherně!Furt vařím,peču ,smažím,griluju,pro své děcka a vnuky atd....jdu se kouknout na Tvůj další blogísek !Daja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se cachtáme, protože bez cachtání by se to asi nedalo vydržet. Určitě ne venku. Bělásků máme taky pár, ale jinak jsou motýli někde po loukách a k nám zalítnou spíše omylem. Aspoň mě se to tak zdá, i když mám pocit, že obecně je motýlů méně. Zatím. D.

      Vymazat