sobota 22. června 2013

gastronomické novinky z Arizony

"Samozřejmě, že ravioly jsou domácí. Sama jsem plechovku otvírala."
Podle názvu příspěvku a mého poměrně dlouhého pauzírování to vypadá, že jsem poslední měsíc trávila za Velkou louží. Nikoliv. Sic jsme měli velkou louži ve sklepení a teď se stále objevují nové a nové vyvěrajíçí pramínky tamtéž, ale žádnou cestu za hranice všedních dnů jsme neabsolvovali. V Arizoně, na předměstí Phoenixu, se odehrál poslední díl americké show s Gordonem Ramsaym, který teď doslova hýbe internetem. Je to neuvěřitelné (hned z kraje jsem si myslela, že je to nahrané), ale v dnešní době internetu se dá poměrně snadno zjistit, zda dotyční majitelé restaurace existují a zda jsou opravdu tak ZVLÁŠTNÍ.

Takže, šestý díl "Noční můry kuchyně" je zde. Je to tak šílené, že se vám to bude vkrádat do mysli trošku delší chvilku, než je obvyklé.

8 komentářů:

  1. Už jsem jsi říkala, kam jsi zmizela? A hle, ty nám málem uplaveš. Že by se Benátky, přestěhovaly teď k vám do sklepa?:-) To zrovna asi neni moc velké terno. Jak se zdá i odborníci nad tím fenoménem, kroutí hlavou:-D
    Jinak přeji, vydařenou dovolenou, třeba v Arizoně, ale hlavně nohy v suchu!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezmizela, ale nějak se mi nic nechtělo... Jinak, kdy zmizí ta voda, těžko říci a doufám, že do Benátek to bude mít daleko :-)
      Tobě taktéž přeji nějakou tu pěknou cestu za hranice všedních dnů, i když u vás stačí kouknout z okna na zahradu a hned jsi v kouzelném světě.

      Vymazat
  2. Dittko ,mě už vlastně nic nepřekvapí,v Arizoně nebo u nás!Viz pořady o vaření u nás ,většinou je to brak a jejich jídla by mnohdy nejedl ani můj pes.Slavný Šéf svého času předváděl zuhelnatělé grilované maso...atd.Nemíním se rpzčilovat a uvařím si mladé brambory a mikyšku nebo tvou pečenou zeleninku !Oceňuji,že je to pečené v troubě!Naše dlogerky vaří bezvadně,ty by si zasloužily svůj pořed o vaření!!!Daja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dajo! Nepřeháněj s tím mím vařením. Zas taková úžasná krása to není :-) Ale stejně díky. Chvála potěší.

      Vymazat
    2. Dajo, souhlasim, to ze to "vypada' jeste neznamena, ze se to da jist :)) Kam jsi se ztratila, stale se k tobe na blog nemuzu dostat :((

      Vymazat
    3. Ja ti to vykecam, kde byla :-) Byla na dovolene.

      Vymazat
  3. Ahoj Dittko, to jsi mne tedy rozesmala, diky ;))....a ten porad bych nebrala zas tak vazne, je to vse jen o tom jak "pritahnout" divaky. To je tedy muj nazor, snad se nebudes zlobit, ze to tady pisu. Moc zdravim, Monika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, urcite se nezlobim. Musim rici, ze jsem si zprvu rikala, ze to krapet prehaneji a oba restaurateri hraji hroznou smiru, ale pak mi to nedalo a vygooglila jsem si je a hned bylo vse jasne. Mistni je znaji a v diskuzich rikaji, ze se takto chovaji bezne. Oba maji i nejakou tu kriminalni minulost. On ji ma ponekud pestrejsi než ona. Jinak, toto byl prvni a posledni dil, ktery jsem kdy videla a v podstate me to moc nebavilo, ale ty vystupy hlavnich akteru byly takmer neskutecne a nedalo se na to nekoukat :-)
      Mej se pekne a uzivej si leta.

      Vymazat