sobota 20. dubna 2013

tak jsme si odkroutili další rok


No fuj, to nezní moc hezky, zvláště v tento významný den. Tedy pro mě významný a samozřejmě pro mého muže též významný. Už těch významných dnů bylo v textu poněkud příliš, tak toho nechám a půjdu k věci.

Zařadili jsme se totiž do dnes již nevelké skupinky odvážlivců moderní doby a řekli si, že na ten náš vztah TY PAPÍRY prostě chceme a zabouchli si pomyslná pootevřená vrátka. Ta jsou zavřená celých třináct let.


Každý rok dostanu nějaký ten pugét a ještě něco navrch. Pravda, loni se to moc nevyvedlo a k pugétu jsem dostala navíc tři černé šutry.


Škoda, že to nejsou třeba černé perly, nějaká ta kačka navíc, by se docela šikla.
Protože mi je přesně před rokem v nemocnici dali bez nějakých velkých průtahů, tak asi moc vysokou hodnotu nemají, ale vyvolat bolest, to tedy dovedly docela dobře.


Letos jsme si nádech významného dne navodili samozřejmě pugétem, konkrétně proteou (jen pro zajímavost, protea je národní květinou Jihoafrické republiky) a kaštanovou bábovkou, kterou jsem opsala od Renaty-lezarts. Bábovka se povedla a myslím, že by mohla nejlépe chutnat s horkou čokoládou.


No a protože se doma nebereme příliš vážně, tak nakonec přidám píseň o lásce, respektive o jiném způsobu lásky. Kdo nemá rád animace Jana Švankmajera, tak ať se raději nedívá a pustí si třeba Knoflíky lásky (ty jsem nesnášela od první chvíle a to jsem byla ve stejném věku jako interpreti).

4 komentáře:

  1. Dittko,tady je mé zhodnocení Tvé situace!Za prvé gratulace ! Mám ráda lidi co se veřejně přiznají ke své lásce .Ostatní mi prominou....Za druhé myslím,že ty kameny jsou drahocenné hlavně v tom,že opustily tvé tělo!!! Protea je Boží,mám ji také velmi ráda ,za svůj květinový život jsem jich navázala( jak já říkám tajemné kytice) mnoho!Za třetí Janovy animace to je bomba! Židle thon,noviny a lehce morbidní nádech různých lásek a přístupů to fakt pobaví,knoflíky lásky nemusím.Byla jsem vždy rebelka.Slunko už svítí ,tak se povalujte v přírodě a užívejte ve třech!!!!Daja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dajo, díky. To mě těší, že se ti klip líbil. Zdá se, že si konečně sluníčko udělalo čas a nabuší do nás nějaký ten vitamin D.

      Vymazat
  2. Dittu, posílám velkou gratulaci tobě i manželovi! Krásná kytka a ty kameny, brrr, nemusím mít všechno, že :o) Hlavně jestli ti je dobře!
    hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helčo, díky. Taky mě udivilo, jaký to jsou šutry :-)

      Vymazat