neděle 17. února 2013

krátké srdcové zamyšlení

Když se řekne "bramborová madaile", každý ví, že sportovec skončil na čtvrtém místě a na stupni vítězů prostě stát nebude. Je to horší, než kdyby skončil někde na místě dvacátém, protože ta bronzová medaile byla přece tak blizoučko. Je to zkrátka pech.

V posledních dnech se na nás ze všech stran valila srdce všech barev a podob a mě to tak trochu inspirovalo k napsání pár řádek o "srdci bramborovém". Ne, nepůjde o nějaký kulinářský počin, ale o zklamání a odmítnutí v lásce.


Myslím, že adepti na bramborové srdce jsou všichni ti, kteří aspoň jednou v životě slyšeli takové to, že kdybych jeho/ji nepotkal/la ve stejnou chvíli jako tebe, tak bys to byl/la právě ty s kým bych se toulal/la ruku v ruce ....... bla bla bla.

Ps: Bramboru jsem našla asi před měsícem mezi ostatními bramborami, které kupujeme rovnou od pěstitelů kousek od našeho bydliště a tak se mi líbila, že jsem si ji musela vyfotit a pak jsem čekala, až mě něco napadne. A napadlo mě bramborové srdce díky valentinskému  šílenství.

4 komentáře:

  1. Dittko,hledím na to bramborové srdce hezkou chvíli ,napadá mě všelicos,po prvé vidím srdce z červené brambory,je tak podobné tomu našemu,(i když tvarem moc ne) vzpomínám na jednu morbidní záležitost,když jsem se nechala pozvat na prohlídku něčeho co mi ulpělo na celý život!Co ten Valentýn dokáže vyvolat!,Daja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda Dajo, vzbudila jsi ve mě zvědavost. Vůbec nic mě nenapadá ohledně té morbidní záležitosti.

      Vymazat
  2. Zdravím, srdcovou dámu s krásným bramborovým srdcem na dlani:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, chtěla jsem to srdce mít v obou dlaních, ale chyběla mi třetí ruka na držení foťáku :-)

      Vymazat