pondělí 23. dubna 2012

jedna smutná, jedna žertovná

Tyhle dvě písničky netřeba nijak komentovat. Paní Jarmila Šuláková je obdivuhodná v tom, jak za desítky let posbírala spousty krásných lidových písní a nádherně je také nazpívala. Takže jedna bude smutná a ta druhá žertovná, ale tak trochu smutně žertovná.






Ta o Jurovi tu není náhodou. Zítra má totiž Jiří svátek.

10 komentářů:

  1. Šuláková "a lá country", to jsem ještě neslyšela, ale musím uznat, že kdo umí ten umí!!!
    Snad budu mít v jejím věku stejnou formu? ale prozatím na to nevypadám:-(
    Hezky se uzdravuj!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to z tvé strany neviděla tak pesimisticky - jenom holt musí fungovat tělo i mozek :-)

      Vymazat
  2. Dittu, moc jí obdivuji! Ta energie...
    Měj se hezky, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdysi jsem s ní viděla hrozně zajímavý dokument a radikálně změnila názor. Máš pravdu, že je obdivuhodná, ale loni snad prý šla do "pěveckého důchodu". Škoda! Moc tě zdravím!

      Vymazat
  3. Ahojky Dittko,jsem fakt ráda,že jsi sebrala síly, písla a ještě přidala humor!!!!!!!!!!!!To víš,je to něco pro mě !!!Jak tu Šulačku pustím to bude můj zírat!On říká ,že je jak víno ,čím starší tím lepší a já mu to neberu!!!!Jezdili jsme na ní do Rožnova do skanzenu a ve čtvrtek tam jedu pro minerály....Jo s tím Bornem to je bomba..Ty se máš...přeji Ti ho...ale jinak už je podivín..je starý a nedá se nic dělat,je to na delší řeč...!Drž se ,na dálku posílám uzdravujícího anděla,snad ví adresu ,díky za vše!..Daja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Rožnov ti docela závidím. Moc se mi tam líbí. Dřív jsme tam hodně jezdili, tatínek tam měl kamaráda. Moc fajn lidi, slivovice a frgále (když víš, kde to dobře pořídíš). Moc díky za toho tvého anděla. A užijte si tu slávu. Jestlipak už víš, co budeš vařit :-) ? D.

      Vymazat
  4. Ditko i v tom fofru jsem k Tebe nahlídla jestli je s Tebou vše OK!Jsem ráda,když píšeš tak asi ...Bude nás moc,tak uvařím svíčkovou ale z roštěnky,ta pravá by mě položila,bez polívky,pak po studenu pečené plněné rolády z plecka, uzenou rolku,a svíčkovou pečeni z mletého masa a panenky,vše na tenko nakrájené a saláty s krutonama,pak nějaké zákusty ,kafe aj....je to jednou za rok ,bude nás asi do 20...a malé děcka.Jestli nepadnu, ozvu se Daja

    OdpovědětVymazat
  5. Mila Dittus, urcite si vyhladam vic jejich pisnicek, pani Sulakova se mi moc libi, diky! Preji hezky vikend a zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko, myslím, že na internetu toho moc není - hodně je tam amatérských záběrů z různých akcí a ty jsou nic moc, ale něco málo určitě najdeš. Užij si hezky zbytek víkendu. Ditta.

      Vymazat