čtvrtek 29. prosince 2011

zaslaná pošta

Zlo, dobro, jejich souboj, pomsta, trest, napětí, vtip, láska a konec bez dojemných a ubrečených scén, tak to je dobrodružná fantasy komedie Zaslaná pošta podle knihy Terryho Pratchetta, který má ve filmu i malý "štěk".



Kdo má rád britské filmy a jejich styl humoru a vlastně i ten, kdo o takovéto kategorizaci nepřemýšlí, si zaručeně přijde na své (to, bohužel, nemohu říct o valné většině filmů z našich krajů, novou štědrovečerní pohádku nevyjímaje - nešlo na to koukat).

8 komentářů:

  1. Tvůj názor mi sedl jak ten nejlepší srnčí guláš....chichi...a jak jsi psala naprogramované veselí také nemám ráda,myslím tím koukání na tv na Silvestra.Jsem ráda,že po mnoho let u nás doma máme rozloučení se starým a přivítání roku Nového tak krásné....tak Ti přeji ze srdce aby Pravda a Láska v roce 2012 zvítězily i když momentálně je to utopie...Daja

    OdpovědětVymazat
  2. Dajo, s tou P+L to bude utopie vždycky. S tou láskou se to má asi tak, jako s láskou k jedné slečně, co netrvá věčně. A pravda je velmi subjektivní pojem. Konec filozofování na konci roku a hlavně si popřejme zdraví. Když není zdraví, nemusí být vůbec nic. Měj se hezky a zítra si to fajn užijte :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Dittko,šla jsem se projít z pejskem Betkou,na kopec,je tam pocukrováno sněhem,beru vždy něco pro zvířatka,to něco vážilo asi 5kg a funěla jsem až jsem se musela ohlížet jestli za mnou neběží černá zvěř,tak od Nového roku budu hubnout chichichi,tak si užívej po svém,jsi dobrá parta,tkže vše DOBRE! Daja

    OdpovědětVymazat
  4. Dajo, to nesmíš tahat na zádech plnej pytel tvrdého chleba nebo kaštanů, to by pak potřeboval hubnout každej. Máš jít pěkně nalehko, svižným krokem, s písní na rtech a ne se zátěží :-)) Tak nashle příští rok. D.

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Ditto, u nás Silvestr není nijak jiným dnem, než ty ostatní. Neumím na povel jásat. A já naštěstí ignoruji TV, tudíž o další zklamání mám méně:-D
    Avšak, ti chci povinšovat, zdraví, lásku, štěstí, ať máš se z čeho i v roce 2012 radovat...
    Další vtipné komentáře, co úsměv vykouzlí na naše tváře!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Renato, děkuji ti za přání, tobě také přeji vše nej ...
    S tím Silvestrem, koukám, jsme na tom obdobně. Ještě přečkat ty příšerný dělbuchy o půlnoci :-(

    OdpovědětVymazat
  7. Hlavně náš pes, ten z toho má každý rok stále většší trauma:-(

    OdpovědětVymazat
  8. Těch zvířat je mi líto. Naše Zuzana je docela v pohodě (aspoň loni byla), ale fenka kamarádky z toho byla vždycky pomalu na umření.

    OdpovědětVymazat