neděle 11. prosince 2011

snadné balení dárku versus nekonečné balení dárku

Balení dárků je momentálně velmi žhavé téma. Někdo už má vše nachystané, někdo se na balení dárku chystá v nejbližší době a někdo ještě nemá ani koupené dárky. Takže, pro poslední dvě skupiny opozdilců (taky mezi ně patřím) jsem si našla dva způsoby zabalení dárku, nejen vánočního.
Ten první způsob je velmi jednoduchý, zvládne ho i malé děcko a takto zabalený dárek nevypadá vůbec špatně.



Ten druhý způsob je poněkud zdlouhavější a může vás pěkně rozhodit. Když vám dárek balí Rowan Atkinson, alias Mr. Bean, tak je to vážně o nervy.



Scénka je z mého oblíbeného filmu, o kterém jsem psala včera.

6 komentářů:

  1. Dittko,zvedlo mě to ze židle,napřed jsem poslouchala to nekonečné zdlouhavé kecání k jedné namalované mašli HIHIHIHI/ mezi námi fantastický nápad/ a pak ta hrůza co předved Mrs....byla jsem blízko vraždy....tak Ti díky...jinak klidná Daja

    OdpovědětVymazat
  2. Ditto, prvni zpusob je opravdu genialne jednoduchy a opravdu nevypada zle. Mr. Bean je hold Mr. Bean, aspon se clovek muze zasmat. I kdyz me se Atkinson nejvice libil v Cerne zmiji. Hezky den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  3. Dajo, v tom zdlouhavém kecání je, v podstatě, řečeno, že nemá rád, když dárky balí nějaká agentura. Jinak je to docela super nápad. Ten druhý případ je na zaškrcení prodavače, ale na jeho obhajobu nutno podotknout, že kupující neměl až zas tak čisté svědomí.

    Katerino, tu prvni variantu jsem uz i vyzkousela a opravdu to neni spatne. S Cernou zmiji si na tom stejne s mojim manzelem.

    Renato, máš pravdu :-))

    Všechny vás zdravím a přeji hezký večer, Ditta.

    OdpovědětVymazat
  4. Dittu, já balím jako pan Atkinson :o) Už mám i rukavice na jalovec :o)
    hezký večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Heleno, to jsi dobrá. Já se po letech postupně propracovala od Atkinsona k té nakreslené mašli. Trochu přeháním, ale nemám k tomu daleko. :-))

    OdpovědětVymazat