sobota 10. prosince 2011

asi z toho udělám svoji vánoční tradici

Předvánoční čas má svoje nenapodobitelné kouzlo s různými rituály, které se odehrávají jen v tomto období. Všichni vědí, které že ty rituály to jsou, každá rodina má určitě nějaký ten navíc a já si asi taky ještě jeden přidám. Bude krapet nenáročný, ale aspoň si u něj člověk oddychne.
Nebudu to déle natahovat. Již nějaký ten rok si touhle dobou pouštím film Love actually, ve kterém hraje hodně mých oblíbených herců, ale hlavně to není klasický vánoční doják s velkým hepáčem, ale jen s malým a navíc i s několika hořko - sladkými konci jednotlivých příběhů.



Navíc je v něm vánoční píseň v osobitém provedení Billa Nighyho, která tu vánoční a lehce sentimentální náladu odlehčí. Tohle video fakt miluju, takže jsem ho měla i v loňském vánoční příspěvku a musím ho sem dát ještě jednou pro ty, kteří ho přehlídli a taky pro ty, kteří ho neznají a hlavně taky pro mě.

Tak, a to je můj letošní vánoční příspěvek.


Christmas.Is.All.Around
Uploaded by Anthony-54. - Music videos, artist interviews, concerts and more.

3 komentáře:

  1. Ditto, tys mi dala, teď abych ještě sháněla fim, jak se zdá musím ho vidět!!! Ale až o svátcích, teď mě nesmírně zabere čas, dělat tiskovou mluvčí Ježíškovy:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Dittu, jsem na tom stejně. Prostě ho miluju, klidně si ho pustím i v červenci, ale teď to má ten správný náboj. Má dojemnost, sentiment i ten hepáč (jak si hezky napsala), ale taky vtip, hezkou muziku a lidství, či jak to nazvat. A Londýn :o)
    Užij se hezky adventní večer! Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Renato, sháněj, určitě nebudeš zklamaná.

    Heleno, v červenci jsem si ho ještě nepouštěla. Budu to muset vyzkoušet. S Billem Nighym jsou ještě další skvělé filmy, takže jsem asi koukala na ně :-))

    Zdravím vás obě a přeji pěkný zbytek neděle. Ditta

    OdpovědětVymazat