sobota 2. července 2011

jak proplout chladným odpolednem

Než začnu psát, trochu navodím atmosféru dnešního příspěvku.



Je zima, synek je u babičky a pokud jeden nechce zrovna makat kolem baráku a zahrádky, je přesně ten nejlepší čas, dát si filmovou oddychovku a k ní horkou čokoládu.
Na stáncích (asi za 99.-)  je momentálně ke koupi  nenáročná retro komedie z roku 2009 Piráti na vlnách. Museli jsme si ji koupit, protože je to britská komedie a taky proto, že v ní hraje spousta našich oblíbených herců a je v ní bezva muzika z doby zlaté éry rocku.
Děj se odehrává v roce 1966, oficiální rádia nehrají rock a na moři v nezávislých vodách plují lodě, které rock vysílají 24 hodin denně. A víc už neprozradím, ale určitě se pobavíte.



Když jsem se zmínila o těch oblíbených hercích, tak jedním z nich je i Bill Nighy, na kterého se můžete podívat v jednom mém starším příspěvku.

4 komentáře:

  1. Hezký večer,Dittko,ani nevíš jak jsi mi udělala radost, pouštěla jsem si nahrávku několik krát,ani nevím co mě nadchlo vždyt je tam par akordů ktaré se opakují ,ale je tam optimismus a krása obyčejného života a to je nádhera také mé mládí.Kdoví kdy k nám prijde do kina?Daja.

    OdpovědětVymazat
  2. Dajo, jsem ráda, že jsem tě potěšila. Film v kině asi už neuvidíš. Dávali ho před 2 lety, takže zbývá jen to DVD na doma. Hezkou neděli, Ditta.

    OdpovědětVymazat
  3. Dittu, anglicky cerny humor ja taky rada, osobne miluji Monty Python. Tento film neznam, ale poohlednu se po nem. A tobe muzu taky jeden doporucit: Shaun of the Dead, Bill Nighy v nem take spoluucinkuje. Krasny vecer, Katerina

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Katerino, diky za odkaz. Kdyz jsem se na to mrkla, zjistila jsem, ze u nas se to jmenuje Soumrak mrtvých. Ten jsem videla asi pred rokem, ale budu si to muset zopakovat :-)) Takze diky za pripominku. Jinak MP nemaji konkurenci. U mne v levem sloupci je rubrika "mohlo by vas zajimat" a tam je odkaz na You Tube, kde MP maji svuj kanal. Pekny a vesely den, Ditta.

    OdpovědětVymazat